Hur för att åtgärda suddiga Digital Video

August 5

Skytte video och bilder på språng ofta lämnar mycket övrigt att önska när effekterna resulterar i suddiga bilder. Med framsteg inom digital teknik, det som en gång var ett problem i dag har ett botemedel för en mycket låg kostnad, om något. Lösningen ligger i specialiserad redigeringsprogram som Enhanced film, AVS Video Editor vReveal och Rörlig Video Suite. Varje program har filter för att vässa och justera bilderna, vilket ger dig det utseende du vill ha i din video.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren. Tillgång Movavi Video Suite hemsida; hämta och installera programmet på hårddisken.

2 Öppna menyn "Start" och välj "Program"; bläddra igenom listan över program tills du hittar den nyinstallerade Movavi Video Suite fil. Om du inte kan hitta filen, öppna "Downloads" under "Bibliotek" rubriken. Dina senaste nedladdningar kommer att lista i ordning efter det datum sparas.

3 Ladda upp video innehåller oskärpa, om det inte redan finns lagrade på din dator. Ta video i programmet genom att klicka på "Importera". Klicka på "Öppna mediefil" och bläddra igenom listan över filer.

4 Välj den fil du vill ha från listan (om andra filer lagras i samma mapp); dra och släppa filen till tidslinjen längst ned på skärmen.

5 Klicka på fliken "Effekter", öppna en droppe meny med effekter alternativ. Välj vässa filterikon; dra den till tidslinjen, släppa filtret över de angivna bildrutor för att rätta till.

6 Längst ner på sidan, leta reda på "filtermenyn." Vässa din bild genom att justera reglaget till "100 procent."

7 Godkänna ändringarna genom att klicka på "OK". Var noga med att spara filen genom att trycka på "Ctrl" och "S" knapparna samtidigt.

Tips

  • Trial erbjuder många program finns tillgängliga; prova dem innan man köper för att se till att du kommer att klara OK med ditt val.
  • Inte enbart förlita sig på programvara för att korrigera fel; programvaran kan åtgärda många av de problem som du kommer att stöta på, men inte alla.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com