Kan jag lägga Adobe Mobile till min iPad?

November 10

Kan jag lägga Adobe Mobile till min iPad?


Om du inte kan närvara vid ett affärsmöte personligen men du måste fortfarande delta, kanske du föredrar att använda videokonferenser med Adobe Connect Mobile, och undrar om du kan använda den här tjänsten med din iPad. Adobe Connect Mobile är tillgänglig från Apples App Store, och du kan enkelt installera det på din iPad.

Om iPad

Apples iPad är en tablett dator med en tryckkänslig skärm. Den levereras med en inbyggd kamera och högtalare och en 9,7-tums bakgrundsbelyst LED-skärm, vilket gör den lämplig för att spela in video av dig och överföra den via Internet samtidigt visa video av personer som deltar i ett möte på en annan plats.

Adobe Connect Mobile

Adobe Connect Mobile är en gratis app från Adobe, som körs på Apple-enheter med iOS 4 operativsystemet, inklusive iPhone, iPod Touch och iPad. Använd Adobe Connect Mobile för att delta i ett onlinemöte med videokonferenser, samt visa dokument presenteras, såsom PDF-filer och videoklipp. Du kan också använda Adobe Connect Mobile för att utbyta textmeddelanden med deltagare under ett möte.

IPad och Internet

Grund iPad-modellen kan ansluta till Internet via Wi-Fi när det är inom räckhåll för en Wi-Fi-nätverk. IPad Wi-Fi + 3G-modell kan också anslutas till internet via mobil datanätverk, vilket gör det lämpligt för att delta i ett möte med Adobe Connect Mobile när du inte är inom räckhåll för en Wi-Fi-nätverk.

Lägg Adobe Connect Mobile till din iPad

Tryck på iPad "Home" knappen som du hittar under den tryckkänsliga skärmen. Tryck på "App Store" ikonen för att få tillgång till Apples App Store. Tryck på "Sök" och sedan skriver "Adobe Connect Mobile" i sökfältet. Tryck på "Sök" och tryck sedan på namnet på appen från resultatlistan. Tryck på ordet "gratis" bredvid orden "Adobe Connect Mobile" och sedan på "Install". Skriv in ditt Apple-ID när du blir ombedd. De apphämtningar och Adobe Connect Mobile installeras på din iPad. Peka på ikonen för Adobe Connect Mobile App för att starta den.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com