Hyperlänkar i Word 2007 Orsaker korruption

November 3

Den hyperlänk i Word 2007 är användbar när du hänvisar till dokument eller filer utanför Word 2007 ansökan. Den hyperlänk funktionen kan du bädda in URL och webbserveradresser. Felaktiga URL vägar, och underlåtenhet att uppgradera Word 2007 (främst genom säkerhet "heta" fixar) kan leda till problem när man använder Word 2007, särskilt hyperlänken funktionen.

Fungera

Funktionen av hyperlänkar inom ett Microsoft Word-dokument är att tillhandahålla ett sätt att ansluta till en webbsida eller källa på Internet genom att klicka på hyperlänken. Den här funktionen är användbar för forskningsdokument, som kräver omedelbar tillgång till referenser och resurser. Hyperlänkar möjliggöra ett dokument att ha ett aktivt fönster medan åtkomst till andra sidor eller dokument när du använder programmet.

potentiella problem

Flera frågor har gällt korrupta hyperlänkar i Word 2007. En felaktig eller utgånget hyperlänk kan lätt fastställas genom att bestämma rätt webbadress och sätter in det med hjälp av hyperlänk i Word 2007. En annan fråga gäller Word 2007 uppdateringar, som är utformade för att lägga till funktioner till en existerande program. Om hyper modulen inte fungerar eller orsakar ett fel, bör du kontrollera om det finns några uppdateringar tillgängliga för nedladdning för att åtgärda problemet.

expert Insight

Hyperlänkar inte bara ett sätt för en individ att få tillgång till webbsidor på Internet, men de kan också användas för att tillgång, lokalisera eller ladda ner en fil från en webbserver. För att undvika fel tillgång till filer från en webbserver måste du se till att de URL vägar filerna är korrekta innan du använder hyperfunktion. Destinations filer är i förhållande till väg du definierar som en hyperlänk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com