Hur man tar bort Marketscore Spyware

November 26

Hur man tar bort Marketscore Spyware


Marketscore Spionprogram är en proxytjänst som gör anspråk på att påskynda Internet-anslutningar. Körs vid uppstart, följer den och rutter alla Internet-anslutningar och bläddra igenom de Marketscore proxy. Men det finns säkerhetsrisker i kör denna tjänst, på grund av alla Internetanvändning spåras och loggas av utgivaren av Marketscore. För att stoppa denna proxy, ta bort Marketscore spionprogram från datorn.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" från skrivbordet.
Välj Kontrollpanelen> Lägg till / ta bort program> Relevant (Marketscore Spyware)> Ta bort.

2 Radera "mrkscr.exe" och "mkscr.exe" filer från din "c: \ windows \ systems32" mappen. Kör ett antispionprogram, såsom AVG 8,5 Anti-Spyware (se länk i Resources).

3 Ta bort brandväggs undantag för "mrksrc" och "mksrc."
För att göra detta, klicka på Start> Kontrollpanelen> Säkerhetscenter> Windows-brandväggen. Klicka på fliken "Undantag", markera kryssrutorna bredvid "mrkscr" och "mksrc" och klicka på "OK". Starta om datorn och köra antispionprogram för att identifiera eventuella återstående filerna som skall avlägsnas.

Tips

  • Det finns många varianter av Marketscore Spyware programmet. För att du har tagit bort alla filer från datorn, se brandväggen undantag och leta efter något som verkar vara misstänkt. Högerklicka på den misstänkta undantaget hitta vägen till programmet och ta bort den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com