Hur Logga in på min e-post med NetZero

November 27

Hur Logga in på min e-post med NetZero


NetZero är en Internet-leverantör som du ansluter till via uppringt med ett modem med hjälp av en vanlig telefonlinje eller en linje med DSL. Du kan använda den hemifrån eller ditt kontor, eller ansluta till en av tusentals av tillträdes telefonnummer som finns i hela landet medan du är ute och reser. Om du vill kontrollera din NetZero e-post, måste du logga in.

Instruktioner

1 Starta NetZero programmet, och klicka sedan på "Anslut" för att använda datorns modem för att ansluta med NetZero över en telefonlinje. När du ansluter och loggar in med ditt användarnamn och lösenord, är du också automatiskt inloggad på ditt e-post. Vid denna punkt, använd din e-postklient, såsom Eudora, Thunderbird eller Microsoft Outlook för att kontrollera e-post eller skriva och skicka meddelanden. Om du inte har en e-postklient eller inte vill använda en, kan du logga in på NetZero webmail sidan.

2 Gå till webmail sidan NetZero (se Resurser) om du använder DSL eller ansluten till Internet via en annan operatör och du vill logga in på ditt NetZero e-postkonto direkt. Skriv in ditt medlemsnummer i "Member ID" skriver ditt lösenord i "Password" rutan, och klicka sedan på "Logga in" för att komma åt e-post.

3 Gå till MyNetZero personlig startsida (se Resurser) om du använder DSL eller ansluten till Internet via en annan operatör och du vill logga in på ditt NetZero e-postkonto indirekt. Skriv in ditt medlemsnummer och lösenord i "E-post och konto Logga in" medlemsnummer och lösenord textrutor för att logga in på ditt NetZero e-post.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com