Hur man ställer in en ny Gmail-adress

December 9

Hur man ställer in en ny Gmail-adress


Gmail är en gratis webbmailtjänst från Google som gör att du kan skicka och ta emot e-post. Gmail har 5 gigabyte (GB) för lagring och en patenterad sökverktyg som gör att du enkelt söka igenom och hitta enskilda e-postmeddelanden. Ställa in Gmail-konton är lätt och det finns ingen gräns för hur många Gmail-konton som du har rätt att få. När du registrerar dig för ett Gmail-konto, är du också registrera dig för ett Google-konto som ger dig tillgång till olika Google-produkter, inklusive iGoogle, Google Grupper, Google-varningar, Google produktsökning inköpslista och Personlig sökning.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren och gå till Gmail hemsida. Klicka på länken "Skapa ett konto". Skriv den begärda informationen i lämpliga fält. Kontrollera tillgängligheten för önskad inloggningsnamn genom att klicka på "Kontrollera tillgänglighet". Om användarnamnet du valde inte är tillgängligt prova ett annat inloggningsnamn. Gmail kommer också att föreslå alternativa e-postadresser som finns tillgängliga. Klicka på "Jag accepterar. Skapa mitt konto."

2 Verifiera ditt telefonnummer. Gmail kräver en telefon kontroll för att förhindra spam och bedräglig användning av Gmails tjänst. Du kan välja att ta emot ett röstsamtal från Google eller ett textmeddelande på din USA baserade mobiltelefon. Typ du telefonnummer och klicka på "Skicka verifieringskoden till min mobiltelefon."

3 Kontrollera din mobiltelefon för verifieringskoden eller svara på din telefon och skriva ner verifieringskoden som ges i det inspelade meddelandet. Skriv in verifieringskoden i textfältet märkt "Ange koden" och klicka på "Bekräfta".

4 Vänta medan Gmail ställer in det nya kontot. Klicka på knappen "Visa mig mitt konto." Nu kan du skicka och ta emot e-post med ditt nya Gmail-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com