Hur att initiera rotmappar som ska visas i Outlook 2007

December 7

När du öppnar programmet Microsoft Outlook 2007, är en katalog inställd som standard. Detta innebär Outlook visar e-postmeddelanden i den här mappen varje gång du fyller på Microsoft Outlook. Du kan ändra denna standardmappen till inkorgen katalog, som är rotkatalogen. Ändra den till denna mapp betyder att du se alla olästa meddelanden i Outlook programvara så snart som programmet ansluter till e-postkontot och laddar e-postmappar.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i Windows och klicka sedan på "Alla program." Klicka på "Microsoft Office" och klicka sedan på "Microsoft Outlook" i listan över genvägar. Detta öppnar och laddar Microsoft Outlook.

2 Klicka på "Verktyg" i menyn och klicka sedan på "Alternativ". Detta öppnar ett konfigurationsfönstret. Klicka på "Övrigt" -fliken. I det första avsnittet, klicka på knappen "Avancerade alternativ" för att öppna ett nytt inställningsfönstret.

3 Klicka på "Bläddra" -knappen. I listan över Outlook-mappar, klicka på "Inbox", som är rotmappen för ditt e-postkonto. Klicka på "OK" för att välja denna mapp som standard.

4 Klicka på "OK" igen i huvud fönstret. Detta stänger konfigurationsfönstret och återgår till huvud Outlook vyn. Nästa gång du startar Outlook 2007, är inkorgen den första katalogen visas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com