Hur man återställer en brandvägg i Windows

June 8

Hur man återställer en brandvägg i Windows


Din brandvägg är en viktig program i Windows, blockera skadliga filer och håller dig från att komma åt webbplatser som kan visa sig vara skadligt för ditt system. I modern tid när virus blir allt vanligare, är det viktigt att ha din brandvägg i toppskick. Microsoft kan du ändra inställningarna för din brandvägg så att du kan få tillgång till vissa webbplatser, eller sänka skyddsnivåerna helt och hållet. Om det i efterhand visar sig att sig vara en dålig idé, är det bra att veta hur man återställer brandväggen.

Instruktioner

1 Tryck på "Windows" -tangenten och "R" på samma gång. Detta kommer att föra "Kör" rutan på skärmen, vilket gör det möjligt att manuellt köra alla program på datorn.

2 Skriv "cmd" i "Kör" och klicka på "OK". Detta kommando kommer att ta upp kommandotolken rutan. Förutsatt att du vet exakt kommandot för att ge din dator, är detta det mest effektiva sättet att beställa din dator för att slutföra en uppgift.

3 Skriv "netsh reset brandvägg" i kommandotolken rutan och tryck på "Enter". Med denna korta kommandot din dator kommer att återställa din brandvägg tillbaka till de ursprungliga inställningarna, avbryta alla ogenomtänkta ändringar i inställningarna.

4 Starta om datorn. Varje gång du gör ändringar i systemet, bör du starta om datorn för att ändringarna att få full effekt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com