Hur man använder "Evernote" på en iPad

July 29

Hur man använder "Evernote" på en iPad


Evernote app har varit tillgänglig för iPhone och iPod Touch, eftersom dessa produkter kom ut, och nu kan du få tillgång till ett konto på iPad också. Evernote är en förvaringsplats för alla dina anteckningar, inklusive webbklipp, foton, personliga anteckningar, skannade bilder och all annan elektronisk information. När du registrerar dig för ett Evernote-konto, kan du komma åt dina anteckningar via webben, på skrivbordet eller via Evernote appen.

Instruktioner

1 Ladda ner Evernote från App Store. Gå till App Store via din iPad.

2 Tryck på Evernote-ikonen för att öppna programmet.

3 Logga in på ditt Evernote-konto, eller starta ett nytt när det efterfrågas.

4 Bläddra igenom dina anteckningar med snabbrullningslisten till höger, eller sortera med "Sortera efter" -knappen i det övre högra hörnet.

5 Ändra i syfte att "bärbara datorer", "Tags" eller "platser" för att sortera och visa anteckningar enligt dessa respektive grupper.

6 Klicka på fliken "Sök" för att söka efter specifika ord eller taggar. Klicka på "Spara" för att spara sökningar du gör ofta.

7 Rotera iPad till horisontell vy, och du får en lista anteckningar till vänster medan enskilda toner öppna till höger.

8 Skapa nya anteckningar med "Ny anteckning" -knappen i nedre vänstra hörnet och ett tangentbord visas så att du kan skriva. Du kan också klicka på pennikonen i någon befintlig anteckning att öppna tangentbordet fönstret.

9 Tryck på bilden, taggen eller mikrofon ikoner på toppen av tangentbordet fönstret för att lägga till dessa element till anteckningen. Tryck på "Spara" för att lägga till anteckningen i listan. Anteckningar omedelbart uppdateras och tillgängliga för alla plattformar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com