Hur organisera meddelanden i Outlook 2007

March 2

I Microsoft Outlook 2007, finns det en ny funktion som kallas arrangemang som gör det möjligt att organisera och visa dina mail baserat på 14 fördefinierade vyer. Det finns regler för tillbehör, kategorier, konversation, datum, e-postkonto, förfallodatum, Startdatum, mapp, From, betydelse, storlek, ämne, till och typ. Du kan organisera din e-post baserat på ett arrangemang eller genom att lägga till dem till specifika mappar.

Instruktioner

Inställning Arrangemang

1 Ändra placeringen av inkorgen. Öppna Microsoft Outlook och klicka på "Mail" fliken om den inte redan är vald.

2 Klicka på "Visa" i verktygsfältet.

3 Placera muspekaren över "Ordna efter." Välj en av de 14 olika arrangemang som du vill sortera din e-post med. Klicka på arrangemang för att ändra vyn.

Orgainze Mail i mappar

4 I den vänstra rutan, högerklicka e-postkontot som du vill lägga till en mapp. Klicka på "Ny mapp".

5 Skriv in ett namn för den nya mappen och tryck på "Enter" på tangentbordet. Försök att ge din mapp ett meningsfullt namn som snabbt ledtrådar du i vilken typ av meddelanden i mappen kommer att innehålla. Det är praktiskt när mapparna börja lägga upp.

6 Hitta de meddelanden som du vill spara i den nya mappen. Klicka och dra meddelanden till mappen notering i den vänstra rutan.

7 Fortsätt att lägga till nya mappar och dra över e-postmeddelanden tills meddelanden ordnas på det sätt du vill att de ska vara.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com