Gränserna för Facebook Inlägg

December 25

Gränserna för Facebook Inlägg


Medan Facebook kan vara perfekt för att dela bilder, uppdatera din plats eller dela media, det är inte rätt plats att lägga långa uppdateringar på din profil. Facebook har olika tillämpningar och tjänster för att möjliggöra längre inlägg, men när du lägger på en väns vägg eller uppdatera din status, är du begränsad till ett visst antal tecken. Det är möjligt att komma runt de begränsningar, men dina Facebook-vänner kanske föredrar den korta och lättlästa arten av deras Facebook väggar.

Post maxlängden

Facebook caps längden av inlägg på 420 tecken. Detta inkluderar skiljetecken och symboler förutom bokstäver. I motsats till Twitters 140 tecken mössa, gör Facebook tillåter dess användare mer frihet i att sända statusmeddelanden, men det fortfarande kan verka kvävande om du inte helt kan uttrycka dig i 420 tecken. Lyckligtvis inte Facebook inte begränsa mängden inlägg som du kan generera, så att du kan alltid skapa flera inlägg eller använda en alternativ metod för utstationering.

Limit ämnar

Vid tidpunkten för publiceringen, har Facebook utvecklare inte förklarat resonemanget bakom begränsningen, och "se mer" verktyg som används för att trunkera längre meddelanden har funnits sedan 2010. Oavsett orsaken, när inlägg visas på din nyhetsfeed eller vägg, är det förståeligt att vissa inlägg bör förkortas till förmån för en renare, mer stilren look.

alternativ

Bara för att du har en post-tecken betyder inte att gränsen tas ut på varje Facebook handling. Till exempel är ett statusmeddelande post begränsat till 420 tecken, men svarar på statusmeddelanden och fotokommentarer saknar gränser, vid tiden för publicering. Notes kan också användas för att uttrycka dig, eftersom de inte har tecken gränser och kan vara mer lämpligt för att dela längre tankar. Du kan lägga en anteckning genom att klicka på knappen "Notes" under din profilbild. Du kan sedan använda Anteckningar gränssnitt för att skriva in dina tankar, och när det läggs upp, kommer en länk till anteckningen visas i väggen, i Notes avsnitt och på din väns nyhetsflöden.

Jobba runt

Om du är desperat för att skriva en längre uppdateringsstatusmeddelande, kan du komma runt problemet på ett sätt. Eftersom fotokommentarer har ingen tecken, om du lägger en pixel tom bild och skriv sedan ditt statusmeddelande, erkänner Facebook systemet posten som ett foto i stället för ett statusmeddelande. Bilden är så liten att det är svårt att upptäcka och du kan skicka ett längre statusmeddelande. Ändå innebär korrekt Facebook etikett som dina vänner kan vara mindre än glad när din långa uppdatering visas i sina flöden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com