Compaq Laptop FAQ & felsökning

May 24

En Compaq laptop eller bärbar dator har många fördelar jämfört med en tradtional skrivbord, inklusive bärbarhet och användarvänlighet. Med några billiga tillbehör, kan en bärbar dator fungera som din enda dator. Helt enkelt lägga till en dockningsstation och en trådlös mus och tangentbord combo kan tillåta dig att använda din nya bärbara dator på skrivbordet - tillsammans med någon annanstans.

Compaq Laptop FAQ

Compaq är en av de mest kända namnen i världen av bärbara och bärbara datorer, och de gör några mycket bra produkter. Men det är viktigt att ställa rätt frågor innan beslut fattas.

Hur kan jag få bästa möjliga resultat?

Compaq bärbara datorer säljs i en mängd olika butiker, från traditionella stor låda butiker till detaljhandlare på Internet, så det definitivt lönar sig att shoppa runt. En avvecklad modell kan vara ett särskilt bra val om kostnaden är en faktor.

Vad sägs om en renoverad enhet?

Att köpa en renoverad Compaq laptop är en utmärkt pengar att spara val. Compaq renoverar sina datorer, inklusive bärbara datorer, till företagsstandarder, och de flesta renoverade enheter levereras med en garanti.

Vad ska jag leta efter i en Compaq laptop?

Allas behov är olika, så det är viktigt att faktiskt röra typ av laptop du funderar. Även om du köper din bärbara dator på Internet, gå till en stor låda butik och skriver på tangentbordet. Är det för litet? Känns det okej? Är styrplattan användbar? Är skärmstorlek acceptabelt?

Docking Station Woes

En dockningsstation kan omedelbart omvandla din bärbara dator eller bärbara dator till en stationär dator. Du kopplar bara en intern bildskärm, tangentbord, mus, skrivare och andra tillbehör till docknings staton, skjut din bärbara dator i facket och ger dig iväg.

Men ibland går något fel med dockningsstationen. När detta händer, är den mest sannolika symtomet en bärbar dator som inte kommer att driva upp när dockan. Om den bärbara datorn befogenheter upp fina utanför dockningsstationen men vägrar att vika när den är dockad, kan en ny dockningsstation vara i ordning. Om dockningsstationen är fortfarande under garanti, bör Compaq kunna kors fartyg en ersättare så att du inte missar ett beat.

viloläge Issues

Många bärbara datorer, inklusive de som gjorts av Compaq, har problem med kringutrustning när vakna upp från viloläge. Det här problemet kan visa sig på ett antal olika sätt, men ett av de vanligaste är ett problem med muspekare och keybooard ingångar.

Om du nyligen väckt bärbara datorn inte kommer att svara på tangentbord eller mus kommandon, är det en bra idé att återställa energischema för att "Home / Office." För att göra detta, helt enkelt öppna upp "Kontrollpanelen" och leta efter "Power" ansökan. Välj Home / Office från rullgardinsmenyn och klicka på "OK". Musen och tangentbordet elände ska nu vara löst.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com