Hur man skickar bilder från Facebook till Yahoo Mail

June 22

Hur man skickar bilder från Facebook till Yahoo Mail


En Facebook-konto kan du bläddra otaliga bilder av dina vänner. Om du stöter på ett foto som du gillar och vill dela med andra på Facebook, kan du skicka dem en länk till sidan. Men om du vill visa bilden till någon som inte har Facebook, måste du ladda ner foto och bifoga det till ett e-postmeddelande du skickar. Om du använder Yahoo som din e-postleverantör, är processen enkel.

Instruktioner

1 Bläddra igenom dina foton och bilder uppladdade av vänner på Facebook tills du stöter på en som du vill dela med någon via e-post. Klicka på miniatyrbilden för att expandera det, och klicka sedan på "Download", som ligger till nedre vänstra hörnet av bilden.

2 Välj var du vill spara bilden när nedladdningen öppnas. Det är viktigt att veta var du sparar den så att du kan komma åt den senare. Klicka på "Spara" när du har valt en plats, till exempel en dokument mapp eller skrivbordet själv.

3 Navigera till Yahoo Mail hemsida och logga in med din e-postadress och lösenord.

4 Tryck på "Ny" för att ladda en ny e-postmeddelande, lägg sedan till den avsedda mottagaren, ämnesraden och brödtext i e-post.

5 Klicka på "Anslut" för att ladda en bifogad fil fönster, bläddra sedan igenom din dator för att hitta den bild du hämtat från Facebook. Tryck på "Öppna" för att fästa bilden till din e-post. Tryck på "Skicka" och när mottagaren öppnar meddelandet från dig, kommer hon att kunna se den bifogade Facebook bilden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com