Hur man ställer en AIM Avatar

June 10

Hur man ställer en AIM Avatar


AOL Instant Messenger (AIM) är ett instant messaging datorprogram som gör det möjligt för registrerade användare att kommunicera i realtid. AOL kontinuerligt erbjuda nya versioner av AIM som har fönster med flikar, snabbmeddelanden (IM) stockar, mobil IM och många andra förbättrade IM alternativ. AIM avatar, även känd som ikon kompis, används ofta av användare att anpassa sitt konto. Dessa 50 pixel med 50 bilder pixel kan laddas upp i .jpg, .png, .gif eller .bmp format.

Instruktioner

foto Ikon

1 Skriv ditt AOL-användarnamn och lösenord i AIM inloggningsrutan. Klicka på "Logga in" knappen för att öppna kontot.

2 Klicka på "Alternativ" som finns i det övre högra hörnet av AIM kompislista. Välj "Inställningar" från menyn eller tryck på "F7" på tangentbordet för att öppna inställningsmenyn.

3 Välj "Expressions" -fliken i listan över AIM inställningar. Här ser du din nuvarande standard avatar. Under avatar klickar på "Bläddra ..." länk.

4 Klicka på "Välj en bild" i "Ladda upp bilder" rutan som visas. Navigera genom din dator mappar för att välja en AIM avatar. Se till att ikonen är rätt storlek för att förhindra avatar från att bli förvrängda.

5 Dra och ändra storlek på den valda bilden för att skapa din ikon. Använd det nedre högra hörnet av storleksändring rutan för att göra foto storlek mindre eller större. Titta på förhandsgranskningsrutan för att se hur den slutliga AIM avatar kommer att se ut.

6 Välj "Spara" för att ändra dina aktuella inställningar och stänga "Ladda upp bilder" rutan. Klicka på "Spara" på "Inställningar" rutan för att spara inställningarna och stänga menyn.

7 Dubbelklicka på en kompis från AIM kompislista. Detta kommer att starta en ny IM. I messenger, bör du se din nya AIM avatar.

Pre-Made Ikon

8 Logga in på ditt AIM-konto med din AOL användarnamn och lösenord. Klicka på "Logga in" knappen för att öppna kontot.

9 Välj "Alternativ" från toppen av din kompislista. Välj "Inställningar" och sedan "Uttryck" från listan över flikar.

10 Välj knappen "Mina Uttryck" för att öppna AIM Uttryck sida på din webbläsare.

11 Söka igenom kategorier och underkategorier för att hitta ett ämne som intresserar dig. Klicka på föremål för att se tillgängliga kompis ikoner i den kategorin.

12 Markera kompis ikon du vill använda på din AIM-konto. När markerat ska du se en länk under ikonen märkt "Apply". Klicka på "Apply" för att ställa in nya avatar.

WeeMees Avatars

13 Logga in på ditt AIM kompislista med din AOL användarnamn och lösenord. Klicka på "Logga in" knappen för att öppna kontot.

14 Välj länken från toppen av ditt konto "Options". Välj "Inställningar" alternativ från rullgardinsmenyn för att öppna en ny låda.

15 Välj "Expressions" -fliken i listan över AIM inställningar. Klicka på knappen "Mina Expressions" att komma in i AIM Uttryck webbsida i din webbläsare.

16 Klicka på "Avatars" fliken för att öppna sidan WeeMees. Välj "Skapa" -knappen för att designa din egen WeeMees avatar.

17 Följ guiden på skärmen för att välja din avatar kön, hudfärg, huvudform, ögonfärg, hår, smink, garderob och andra funktioner. Klicka på "Save Me Now" när du är klar designa din AIM avatar. Välj "Apply" för att använda avatar på AIM-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com