Längden för en standard Ethernet-kabel

August 6

Även om det inte finns någon officiellt erkänd standard längd för Ethernet-kablar, vissa begränsningar kabellängd placera gränser för maximal längd. Dessutom, olika typer av Ethernet-anslutningar har olika överväganden längd.

begränsningar

Längden på en vanlig Ethernet-kabel --- 10BaseT, 100BaseT eller Gigabit --- begränsas av tidpunkten för Ethernet-signaler som färdas längs en kabel. Detta maximum är exakt 100 meter eller 328 fot.

ethernet Typer

Många typer av Ethernet existerar. Bland dem, 10BaseF, den fiberoptiska versionen av Ethernet-kablar har den längsta möjliga kabellängd på 2000 meter. 10Base5 och 10Base2, koaxialkabel Ethernet-alternativ, är i stånd att avstånd upp till 500 och 185 meter, respektive.

överväganden

Längder under ca två fot kan vara problematiskt för anslutning, på grund av dämpnings frågor. Vid beslut om en lämplig kabellängd för en Ethernet-projekt, kom ihåg att göra eller ett inköp kablar minst 2 fot långa och inte längre än 100 meter. Lite längre än vad som behövs är oftast en bra idé, om du bestämmer dig för att flytta ett eller båda av hårdvaran bifogas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com