Hur man lägger flera linjer på en Word-dokument

May 15

Hur man lägger flera linjer på en Word-dokument


Du kan fliken linjer, rita linjer, eller infoga gränslinjer över ett Microsoft Word-dokument sida. Om avsikten är att skriva på linjerna, använd kantlinjer för att placera flera rader på ett Word-dokument. Om linjerna kommer att fyllas i efter det Word-dokument skrivs ut, är det enklast att ställa in en flik där du vill att linjen ska börja sedan ställa in en annan flik där du vill att linjen ska sluta. Det finns andra snabbare linje gör metoder; Men upprepning krävs för att skapa dem kan urholka helst vunnit.

Instruktioner

Sätta gränslinjer

1 Klicka på "Format" -knappen, sedan "Kantlinjer och fyllning" i verktygsfältet Standard. I "Kantlinjer och fyllning" fönstret, klicka på "Border" fliken. Under "Style" välja stil, färg och bredd på linjen.

2 Klicka diagrammet eller en av knapparna i "Preview" fönster, där du vill infoga linjen. Klicka på "Horisontell linje" för att infoga andra olika linjetyper och färger.

3 Klicka på "Alternativ" I "Kantlinjer och fyllning" fönstret till position fågelvägen från texten.

flikar Lines

4 Klicka på "Visa, linjal, och sedan kontrollera" linjal "i verktygsfältet Standard. Klicka på "Format" och sedan "flikar" i verktygsfältet Standard. I "Tab Window" klicka "Rensa alla flikar."

5 I "tabbstopp" fönster, sätta en flik för högermarginalen (6,0 inches eller varhelst du vill att linjen ska sluta.) Enligt "Alignment" klick "rätt". Under "Leader" klick "4" eller annat nummer som anges för den räta linjen.

6 Klicka på "OK". Tryck på "Tab" -tangenten på tangentbordet. En rak linje visas. Tryck på "Enter" och tryck sedan på "Tab" -tangenten igen för en annan linje. Fortsätt tills du har alla linjer som du behöver, eller kopiera och klistra in raderna efter att du har flera på Word-dokumentet.

Andra alternativ

7 Tryck på "Bindestreck (-)" tre gånger och tryck sedan på "Enter" för att placera en heldragen linje över sidan. Håll ned "Shift" tangenten och trycker på "Under (_)" tre gånger. Släpp båda knapparna och tryck sedan på "Enter" för att placera en tyngre linje över Word-dokument.

8 Tryck på "Lika (=)" sign tre gånger och tryck sedan på "Enter" för att placera en dubbel linje tvärs över sidan. Håll ned "Shift" tangenten och trycker på "Tilde tangenten (~)" tre gånger. Släpp båda knapparna och tryck sedan på "Enter" för att placera en vågig linje tvärs över sidan.

9 Håll ned "Shift" tangenten och trycker på "bekräfta (#)" tre gånger. Släpp båda knapparna och tryck sedan på "Enter" för att placera en tung gränsad linje över sidan. Håll ned "Shift" tangenten och trycker på "stjärna (*)" tre gånger. Släpp båda knapparna och tryck sedan på "Enter" för att dra en tung streckad linje över sidan.

Tips

  • Vissa linje ritning funktioner kanske inte fungerar på alla versioner av Microsoft Word.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com