Hur man använder Photoshop Blur Tool

May 11

Använda Adobe Photoshop oskärpa verktyg är ett bra sätt att skapa effekter på ett fotografi. Verktyget oskärpa kan användas för att mjuka upp bilder, oskärpa ut en bakgrund eller skapa en mjuk romantisk ton i ett fotografi eller en bild. Med hjälp av verktyget oskärpa är snabb och allt du behöver göra är att lära sig några grundläggande steg.

Instruktioner

Hur man använder Blur Tool i Photoshop

1 Öppna ett fotografi i Photoshop.

2 Klicka på "Blur" -ikonen på huvudverktygsmenyn finns som standard på den vänstra sidan (det ser ut som en tår) och välj "Blur Tool."

3 Klicka på "Blur Tool Size" -ikonen ligger på översta verktygsmenyn. Välj storleken på det område som verktyget kommer att täcka och stroke typ från rullgardinsmenyn.

4 Klicka på "Mode" för att öppna rullgardinsmenyn. Välj den typ av stil som du vill använda, är mest oskärpa arbete "Normal".

5 Klicka på "Styrka" pilen för att öppna skjut styrka kontroll. Välj allt från 0 till 100% styrka beroende på hur ljus eller hur mörkt du vill att dina oskärpa slag för att vara.

6 Klicka på det lager som du vill arbeta med på menyn "Lager".

7 Flytta oskärpa verktyget över det område som du vill att oskärpa. Med hjälp av musen, vänsterklicka och håll när du flyttar verktyget över området oskärpa lagret.

8 Klicka på "Redigera" i huvudmenyn och välj "Ångra Blur Tool" om du gör ett misstag.

Tips

  • Som med alla Photoshop verktyg, det bästa sättet att lära sig hur man använder Blur Tool är att öva.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com