Hur man hittar ett telefonnummer på MySpace

March 22

MySpace är nu ett sätt att hålla kontakt med människor över hela landet, från familjemedlemmar till de personer som du ser varje dag till länge förlorade vänner. Även företag, musiker och skådespelare använder MySpace för att nätverka och marknadsföra sina talanger. MySpace profiler innehåller en hel del information, inklusive hur man kontaktar profilägaren utanför en MySpace-meddelande. Följ dessa steg för att lokalisera ett telefonnummer för någon på MySpace.

Instruktioner

1 Anmäl dig till MySpace och skapa ett konto (se Resurser nedan). Du måste ha en MySpace-konto för att söka efter någon information om andra användare.

2 Välj "Sök" alternativet i verktygsfältet längst upp på MySpace-sida. I den första sökrutan anger det fullständiga namnet, visar namn eller e-postadress för verksamheten eller person vars nummer du vill hitta.

3 Filtrera genom matcherna för din sökning, kolla profilinformation och bilder, för att avgöra om en av dem är den person du letar efter.

4 Skumma profilinformationen när du hittar rätt person. Många individer lista en hel del information på deras MySpace-sida och deras telefonnummer kan vara tillgängliga. De flesta företag som nätet på MySpace lista alla affärs kontaktinformation, inklusive ett telefonnummer.

5 Kontakta person eller företag genom att klicka på "meddelande" under deras profil fotografi och be om hans telefonnummer hon inte lista det på sin MySpace-profil. Var noga med att förklara vem du är och varför du vill hennes nummer.

Tips

  • Vid begäran någons telefonnummer, vara försiktig med hur du närmar dig henne, eftersom människor måste vara mycket försiktiga i dagens samhälle. Om du inte redan känner personen, dess förmodligen bäst etablera en förtroendefull relation innan vi ber om ett telefonnummer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com