Hur man arrangerar låtar i alfabetisk ordning på Windows Media Player 10

February 22

Hur man arrangerar låtar i alfabetisk ordning på Windows Media Player 10


När du använder Windows Media Player (WMP) 10, kan du hantera, ordna, spela och sortera dina låtar på datorn. En praktisk och ofta använt sorteringsmetod är att arrangera låtar i alfabetisk ordning. Windows Media Player kommer att sortera låtar i alfabetisk ordning efter låtnamn, artist eller album enligt dina önskemål. Välj de låtar du vill spela och sedan sortera dem som du önskar i alfabetisk ordning.

Instruktioner

1 Öppna Windows Media Player 10 på datorn. Se till att din spelare är inställd för att fungera i "Full Mode", som är standardläget. Hitta den lilla ikonen i det nedre högra hörnet av spelaren och håller musen över ikonen för att se vilket läge du använder för närvarande. Om du behöver byta till helskärmsläge, visas meddelandet "återvänder till Full Mode" när du håller. Klicka på ikonen en gång om så är fallet.

2 Välj de objekt du vill spela genom att markera objekten, högerklicka och välja "Play markerade objekt." Du kan välja flera objekt på en gång genom att hålla ner "Control" tangenten medan du markerar låtar.

3 Klicka på "Now Playing" -fliken längst upp på spelaren.

4 Välj "Now Playing List" och välj sedan "Sortera" från rullgardinsmenyn. När du har valt sort, kommer du att ha möjlighet att sortera efter namn, artist eller album. Gör ditt val genom att klicka på den.

Tips

  • Sortera ditt bibliotek med en liknande metod. Klicka på "Library" -fliken längst upp i spelaren och sedan högerklicka på kolumnen som du vill använda för att sortera musiken. Välj "Sortera efter" och musiken kommer omedelbart sorteras i stigande eller fallande alfabetisk ordning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com