Hur man installerar en Dell Dimension C521 trådlöst kort

February 19

Med en inbyggd RJ-45 Ethernet-port, ansluter Dell C521 stationär dator snabbt till de flesta bredbandsmodem eller trådbundna routrar. Men om du har ett trådlöst nätverk och vill ansluta C521-system, måste du installera en add-on PCI-kort. Liksom de flesta stationära datorer, inte C521 omfattar inte ett trådlöst nätverkskort som standardutrustning. Men om du vill lägga till trådlös anslutning till din Dell C521, kan du göra det i några minuter.

Instruktioner

1 Köp ett PCI trådlöst kort för C521 stationär dator. Så gott som alla PCI trådlösa kort är kompatibla med C521, så länge de har drivrutiner som stöder operativsystem du använder.

2 Stäng av C521 datorn. Ta bort alla kablar och kringutrustning från datorn och dra ut nätsladden. Placera datorn på en plan yta.

3 Använd Phillips # 2 skruvmejsel för att avlägsna de två skruvarna som håller fast den högra sidoplåten. Skjut luckan bort från datorn fallet.

4 Skjut antistatiska armband på din handled. Fäst andra änden av bandet till en metallyta inuti datorn fallet.

5 Leta upp vita PCI-plats på C521 moderkort. Använd skruvmejseln för att ta bort skruven som håller fast metallfästet direkt bakom PCI-plats. Ta fästet och den åt sidan.

6 Sätt PCI trådlösa kortet i PCI-platsen. Se till att kortet går i facket tills ordentligt. Använd skruven du tog bort från metallfästet för att säkra det trådlösa kortet i chassit.

7 Sätt tillbaka luckan på C521 fallet. Sätt och dra åt skruvarna för att säkra luckan.

8 Skruva antennen på anslutnings av den bakre delen av PCI trådlösa kortet.

9 Placera Dell C521 tillbaka till sin ursprungliga plats. Anslut alla kablar, kringutrustning och nätsladden. Slå på datorn och vänta på att starta upp Windows.

10 Vänta tills Windows att upptäcka PCI trådlösa kortet och konfigurera den för användning. Om Windows inte konfigurera kortet automatiskt sätta i installationsskivan för det trådlösa kortet och vänta följ instruktionerna för att installera drivrutinerna för det trådlösa PCI-kortet. Starta om datorn när du uppmanas att göra det.

11 Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen." Klicka på länken "Nätverks- och delningscenter".

12 Klicka på "Konfigurera en anslutning eller ett nätverk." Klicka på "Skapa en ny nätverks" länken, sedan "Nästa". Följ anvisningarna för att ansluta till den trådlösa routern eller nätverk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com