Hur man kan blockera en webbplats i Google-sökning

February 2

Det är en enkel process för att blockera en webbplats från att visas på Google-sökningar. Blockera en webbplats kan vara bra föräldra verktyg och även för webbplatser som innehåller eventuella virus.

Instruktioner

Hur man kan blockera en webbplats i Google-sökning

1 Gå till Google och klicka på knappen "Hjälp" alternativet längst ned på sidan.

2 Klicka på "webbsida begäran om borttagning Tool" alternativet på högra sidan. Du kommer att hänvisas till en inloggningsskärm där du kan ange ditt e-post och lösenord för att komma in i ditt Google-konto.

3 Markera alternativknappen för alternativet att ta bort webbsidor med hjälp av "Safesearch" filtrerade resultat. Klicka på "Nästa" -knappen.

4 Välj där webbsidan eller bilden kom ifrån, skriver sedan på webbsidan eller bildadress. I nästa textrutan anger sökord som används för att söka efter den webbplats som du vill ta bort, klicka på knappen "Skicka ansökan".

5 Klicka på "Ny begäran om borttagning" knappen om du vill en annan webbplats bort från sökningarna. På "begäran om borttagning" sida, kan du se vilka webbplatser pågår tas bort och vilka som tas bort från sökningarna.

Tips

  • Webbplatsen du ta bort från Google-sökningar fortfarande inte bort eller förbjudas från dina sökningar; Det kommer helt enkelt inte att kunna placeras via en Google-sökning. Om du vill permanent blockera en webbplats, ta reda på vad föräldrakontroll alternativ som du har med din webbläsare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com