Hur man köper Pogs

August 30

På 1920-talet, barn på Maui används runda kartong toppar från mjölkflaskor för att spela ett spel som liknade Menkos, en gammal japansk spel. Barnen kallas spelet "Pog" eftersom locken hade passionsfrukt-Orange-guava juice logotyper tryckt på dem. År senare, spelet fick upp ögonen för affärsmän som såg det som en investering. Än idag finns det turneringar för barn och vuxna som njuta av spelet. Läs vidare för att lära hur man köper pogs.

Instruktioner

1 Sök eBay och andra webbplatser för samlare är villiga att sälja sällsynta pogs som DC SkyCaps eller PR-apparater från företag som 7-Eleven och McDonalds. Dessa kommer att vara svårt att komma med, eftersom de har blivit samlarföremål.

2 Bli en samlare av pogs. Nuvarande pogs finns från de flesta leksaksaffärer, hobby butiker, sport samlar butiker eller specialbutiker som serietidning butiker.

3 Köpa nya uppsättningar av pogs. Dessa är billiga. En folie pack pogs löper ungefär $ 3.00, och POG speluppsättningar kostar ca $ 13,00.

4 Leta efter pogs som har en holografisk tätning vid inköp av nya förpackningar.

5 Hitta slammers varhelst pogs säljs. Slammers kommer i en mängd olika former, från metall till plast, och alla olika färger. Om du inte vill köpa en slammer, göra en hemma. Den Itoys webbplats rekommenderar limning två pogs tillsammans med en metallbricka i mitten för att skapa ett vägt slammer du kan använda för din nästa omgång av pog.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com