Hur man reparerar en Trojan Virus

December 29

Hur man reparerar en Trojan Virus


Trojan virus är skadliga datorprogram som är dolda inuti andra program. När värdprogrammet hämtas eller öppnas viruset frigörs och snabbt infekterar datorn. Trojaner utlösa förstörelse, bromsa systemets prestanda, som gör det möjligt oönskade popup-annonser - kanske till och med inaktivera systemet helt. Reparera en trojan tar lite ansträngning och användningen av ett effektivt antivirusprogram.

Instruktioner

1 Uppdatera antivirusprogrammet genom att öppna den och klicka på "Update" -fliken på startskärmen. Detta kommer att säkerställa ditt program har de senaste virusdefinitionerna, vilket underlättar det att hitta den trojanska.

2 Ange felsäkert läge genom att starta om datorn och håller ned F6 medan datorn startas. Detta bör hindra Trojan från tillfälligt starta och kommer att göra det lättare att hitta och ta bort.

3 Skanna din dator medan den är i felsäkert läge, med önskad antivirusprogram. Ta bort alla filer flaggade som farligt, särskilt om det betecknas som en trojan eller en trojanhämtare.

4 Starta om datorn igen, denna gång i normalläge, och kör en annan skanna att säkerställa att inga spår av viruset kvar.

Tips

  • Skanna din dator minst en gång i veckan för att gardera sig mot trojaner och andra virus.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com