Hur man förstora uttryckssymboler

April 14

Kommunikation med dator - oavsett om det är med meddelandesystem eller dokument - kan vara en snabbare och mer effektivt sätt att ta hand om verksamheten, men när skärmar ersätter ansikten, är det svårt att tala om stämningen bakom budskapet. Uttryckssymboler, som skapas från orden "känsla" och "ikoner," erbjuder ett sätt att skriva små texttecken som representerar känslomässiga uttryck. Inga verkliga bilder eller grafik krävs, leenden, rynkar pannan, gäspningar och allt däremellan bildas med hjälp av knapptryckningar. Du kan även förstora din emoticons för att göra en större känslomässig påverkan.

Instruktioner

1 Förstora uttryckssymboler i Microsoft Word genom att markera tecknen. Klicka på fliken "Hem" längst upp på arbetsytan. Klicka på "Teckenstorlek" i rullgardinsmenyn och välj ett större antal från listan.

2 Gör uttryckssymboler i Photoshop större. Öppna Photoshop-dokumentet och granska "Lager" paletten. Om du inte ser det på höger sida av skärmen, dra ner menyn "Window" och välj "Layers" för att öppna den. Dubbelklicka på lagret på vilken uttryckssymbol visas; den kommer att symboliseras av ett "T" i en vit ruta. Den uttryckssymbol markeras på Photoshop arbetsytan. Välj en större typsnitt från rullgardinsmenyn teckenstorlek på toppen av Photoshop skärmen. Obs: Endast Photoshop-bilder med PSD förlängning har lager; bilder konverteras till grafikfiler - såsom JPG - inte.

3 Öka storleken på uttryckssymboler i Microsoft Excel. Klicka i cellen som håller uttryckssymbol. Om uttryckssymbol sträcker sig över flera celler markerar dem alla. Klicka på fliken "Hem" och välj en större teckenstorlek från "Teckenstorlek" i rullgardinsmenyn.

4 Ändra storleken på uttryckssymboler i Windows Paint. Klicka på textrutan som innehåller uttryckssymbol på Paint arbetsytan. Markera uttryckssymbol och klicka på nya "Text" fliken ovanför bandet. Dra ner textstorleken menyn och välj en ny större format. Om du har klickat ur textrutan, dubbelklicka på uttryckssymbol för att öppna textrutan igen, liksom "Text" -fliken och band.

5 Visa dina känslor med mer betoning på Yahoo! Messenger. Skriv in uttryckssymbol i chattrutan. Markera uttryckssymbol och dra ner textstorlek menyn. Välj en större storlek.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com