Hur man skriver till EXT2 i Windows

April 18

Hur man skriver till EXT2 i Windows


Windows inte innehåller inbyggt stöd för ext2 Linux-filsystem, men du kan skriva till en partition formaterad med ext2 filsystemet genom att installera en gratis tredjepartsprogram. Dessa program antingen utöka Windows med ett filsystem drivrutin ext2 du kan använda för att tillgång, skriva till och ändra ext2 filer från Windows Explorer, eller ge sina egna gränssnitt för surfning och modifiera ext2-partitioner. Alla ändringar du gör visas när du öppnar ext2 filsystemet från Linux.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera Ext2 IFS från FS-Driver.org. Använd enhetsbeteckning skärmen i installationsprogrammet för att tilldela en Windows enhetsbeteckning till ext2-partition. Efter installationen öppnar ext2 filsystemet från den enhetsbokstav i Utforskaren eller något annat program. Spara filer till eller ta bort filer från ext2 enhetsbeteckning att skriva till ext2 filsystemet.

2 Gå till Ext2Fsd.com och hämta Ext2Fsd installatör. Starta installationsprogrammet och installera Ext2Fsd, gör det möjligt för "Aktivera skrift Stöd för ext2 partitioner" på Select Ytterligare uppgifter skärm i installationsprogrammet. Fönstret ext2 Volume Manager visas efter installationen är klar; dubbelklicka på en ext2-partition i den för att välja en enhetsbeteckning för partitionen. Tillgång och skriva till ext2-partition från sin enhetsbeteckning.

3 Installera LTOOLSgui från IT.FHT-Esslingen.de. LTOOLSgui ger ett grafiskt användargränssnitt med Java. Skriv till ext2-partition genom att dra och släppa filer till den i LTOOLSgui fönstret, eller genom att dra-och-släpp. Du kan också ladda ner de viktigaste LTOOLS paketet, som innehåller kommandoradsverktyg som kan skriva till ett ext2-filsystem från en kommandotolken.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com