Omcertifierades Vs. renoverade

March 27

Omcertifierades Vs. renoverade


Om du letar att köpa en produkt som inte exakt nytt, kan du se termerna "omcertifierades" och "renoverade" ofta. Många människor vet inte exakt vad renoverade eller omcertifierades medel. Genomsnittskonsumenten är clueless: Är de två begreppen utbytbara eller eller göra de menar två helt olika saker?

Recertified vs. Renoverad

De flesta människor är inte medvetna om att recertified och renoverade är ganska mycket samma sak. Det finns vanligtvis några nyckelfaktorer som definierar skillnaden mellan de båda begreppen. Den första faktorn är att återcertifierade produkter kommer ofta med en kort garanti mot funktionsfel. Garanti tidsram är oftast någonstans mellan 30 till 60 dagar. Renoverade produkter men vanligtvis säljs "i befintligt skick" utan garanti.

omcertifierades

Omcertifierades nyligen har använts mer än renoverade. Ett skäl har det blivit mer populärt bland återförsäljare är att termen "certifieras" ger köparen tröst att veta en grundlig inspektion processen har slutförts. Tänk på vad du kan känna är en grundlig inspektion kan vara helt annorlunda än vad tillverkaren kan känna är en grundlig inspektion. Varje tillverkare har sina egna normer för omcertifiering. Det är också ett plus att veta att många återcertifierade produkter fortfarande omfattas av tillverkarens garanti, beroende på hur gammal artikeln är. Även om produkten inte täcks av en tillverkargaranti säljaren ofta erbjuder en 30 till 60 dagars garanti.

renoverade

Renoverad är mycket lik certifieras, men under normala omständigheter en renoverad produkt inte kommer med en garanti. Det är vanligt att varje fabrik att utföra renoverade produkter på grund av mindre saker som saknas manualer, rivna paket, dubbletter inköp av konsumenter, eller skadade lådor. Det är möjligt för en renoverad produkt har aldrig ens sålts, men var förbises på grund av smärre skador på förpackningen.

Garanti

En garanti är bra säkerhet när de köper en recertified eller renoverad produkt. Kontrollera att du ber om den produkt du köper har en garanti och i så fall hur länge är det bra för vilken typ och. Se även om du kan köpa en förlängd garanti för produkten. Garantin kan vara en avgörande faktor när man beslutar att gå recertified eller renoverade.

Spara pengar

Oavsett om du köper en recertified eller en renoverad produkt, är det ett bra sätt att spara pengar på en bra produkt. Beroende på objektet som du köper, kan du spara någonstans från 5 till 30 procent. Om du har möjlighet att titta förbi skadade förpackningar, repor och andra estetiska frågor, kommer du att inse att du inte ger upp kvalitet men spara pengar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com