Hur man använder en MacBook som en display

March 26

Hur man använder en MacBook som en display


När datorn är korrekt ansluten till en extern enhet som en dator, TV eller projektor, kan du enkelt använda den som en skärm genom att ändra Visar konfigurationen i din MacBook Systeminställningar. Beroende på vilken modell av MacBook och externa enhetens in / utgångar, behöver du rätt kabel. Om du ansluter till TV med en äldre 2009 MacBook, kommer du troligen använda en mini-DV till VGA eller DVI-kabel. Nyare modeller kan använda en mini-DV till S-Video / kompositkabel; Dock bör du kontrollera Apples Monitor och bildskärmsadapter tabell innan du köper några kablar.

Instruktioner

1 Anslut ena änden av MacBook anslutningskabeln till rätt port på datorn och den andra till din enhet. Se till att enheten är påslagen och fungerar ordentligt.

2 Klicka på "Apple" -ikonen i det övre vänstra hörnet på din MacBook skärm och öppna "Systeminställningar." Klicka på ikonen "Displays".

3 Klicka på "Identifiera bildskärmar" knappen för att skanna alla portar för anslutningar till datorn. Vänta för datorn att läsa anslutningen.

4 Klicka på "Arrangement" (Mac OS X 10.4) eller "Samla Windows" (Mac OS X 10.6) för att visa både monitorn visar sida vid sida. Dra menyraden till den andra bildskärmen. (Om dessa alternativ inte är tillgängliga, kan du bara spegla bildskärmarna, vilket innebär att du kan bara visa samma bild på alla skärmar.) Välj "Mirror Displays" att visa din andra skärm på MacBook.

Tips

  • Om datorn inte automatiskt läsa enhetsanslutningen, klicka "Identifiera bildskärmar" några gånger var 30 sekunder eller så. Om det fortfarande inte läsa din anslutning, klicka "uppdateringsfrekvens" (hur ofta skärmen ritas) och ändra din kurs uppåt eller nedåt. Till exempel, om din uppdateringsfrekvensen är för låg, bilden kan inte visas eller flimmer. Om din kurs är för högt, kan din MacBook visar bara en svart skärm (eller inte ansluta alls) eftersom den inte stöder det hög överföringshastighet. Rådgör med din MacBook bruksanvisning för korrekt visning priser.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com