Hur ansluter jag till en MDF-fil?

October 3

En MDF-fil är en typ av bild som lagrar innehåll från en CD-skiva. När du kopierar en skiva till datorn, är en replik skapas och i allmänhet tjänar för säkerhetskopiering. Om du behöver ansluta till en MDF-fil för att visa dess innehåll, behöver du inte att åter bränna den på en CD-skiva. Istället kan du helt enkelt extrahera bilden till din Windows 7-baserad dator för att visa och köra alla filer utan att behöva använda en tom media.

Instruktioner

Ansluta via ISO Buster

1 Skaffa ISO Buster genom sin hemsida, Isobuster.com. Installera det på din lokala hårddisk och starta det från "Start" -menyn eller skrivbordet.

2 Klicka på "File" och sedan "Öppna bildfil." Leta reda på MDF bilden i fråga, markera den och klicka på "Öppna".

3 Högerklicka på "ISO" ikonen till vänster och tryck på "Extract" från de tillgängliga alternativen. Bläddra efter en sökväg i datorn och tryck på "OK" för att extrahera MDF bildens innehåll. Stäng programmet och gå till den valda destinationen för att se alla extraherade filer.

Ansluter via Magic ISO

4 Ladda ner och installera en kopia av Magic ISO från Magiciso.com. Starta programmet från dess "Start" -menyn katalog eller genväg på skrivbordet.

5 Gå till menyn "Arkiv" och klicka på "Öppna" för att leta efter den önskade MDF bildfil. När läge, tryck på "Öppna" från skärmen till hands.

6 Högerklicka på en fil som visas i det övre högra rutan och tryck på "Extract". Bläddra efter en extraktion destination i din dator. Tilldela om att utvinna bara "valda filer" eller "alla filer" från MDF bilden. Klicka på "OK" för att initiera operationen. Stäng av Magic ISO och gå till destinationen för att visa de extraherade innehållet.

Ansluter via Daemon Tools

7 Ladda ner och installera Daemon Tools från Daemon-Tools.cc webbplats. Dubbelklicka på sin genväg, högerklicka på ikonen i systemfältet.

8 Välj "virtuella enheter" alternativet form snabbmenyn, följt av "Lägg SCSI virtuell enhet." Vänsterklicka programmets ikon i systemfältet och välj tillgängliga virtuell enhet just lagt.

9 Bläddra till den plats på hårddisken där din MDF bilden lagras. Markera filen och klicka på "Öppna". Gå till menyn på Windows "Start" och starta "Computer" applet. Dubbelklicka på den tillgängliga virtuella enheten i listan som innehåller alla MDF bildinnehållet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com