Sekretess Riktlinjer för utveckling av mjukvara Produkter och Tjänster

September 25

Sekretess Riktlinjer för utveckling av mjukvara Produkter och Tjänster


Program är utformade för att integreras med användarens dator, och som sådan kan komma åt och lagra personlig information. Mjukvaruutvecklare måste följa de riktlinjer och sekretesspolicy som relaterar till de operativsystem och plattformar som deras mjukvara är designad för.

Sekretesspolicy

Vissa företag har specifika integritetspolicy som de behöver tredjepartsmjukvaruutvecklare att inkludera. Andra företag kräver helt enkelt att programvara som är utformad för att arbeta med sina produkter innehåller en sekretesspolicy som informerar användarna om att deras information kommer inte att säljas till andra företag eller visas offentligt.

flaggningsmeddelanden

Flaggningsmeddelanden måste informera användarna om vilken typ av information som en programvara samlar in och hur den ska användas. Beroende på vilken typ av programvara, kan en undantagsklausul krävas för att tillåta användare möjlighet att undanhålla vissa typer av personuppgifter om de väljer att göra det.

Skydds av personuppgifter

Mjukvaruutvecklare måste ha en metod för att skydda användarens personliga information, och måste informera användarna om denna metod i sekretesspolicyn. Detta kan göras via ett giltigt SSL-certifikat, eller andra säkerhets- och krypteringsmetoder.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com