Vad är Soundcloud för Android?

August 14

Vad är Soundcloud för Android?


Soundcloud är ett socialt nätverk för att dela personligen inspelat ljud med vänner eller med hela Soundcloud samhället. Platsen är inriktad på artister, band, podcasters och alla som gillar att skapa och dela ljud och musik. Den Soundcloud Android app ger användarna möjlighet att enkelt få tillgång till Soundcloud nätverket från sin Android-enhet, så att de kan spela in och dela på resande fot.

Missa aldrig ett ljud

Android Soundcloud app har en kontakt inspelning med widget på startskärmen för att fånga upp ljud snabbt. Du behöver aldrig vänta på inspiration att slå två gånger för att komma ihåg en bra idé eller riff. Du kan spela in din senaste musikprojekt, en intervju för en podcast, projektidéer, röst påminnelser och annat ljud relaterade. Du kan spela in utan uppladdning, som låter dig spela in ljud, även om du inte har en dataanslutning. Du kan sedan dela dina ljud så fort du är klar, så att dina fans på Soundcloud missar aldrig din nyaste versionen.

Social delning att sjunga om

Appen ger dig tillgång till Soundcloud nätverk för att inte bara dela dina egna ljud, men lyssna på ljud från andra användare. Du kan dela dina inspelade ljud direkt till Facebook, Foursquare, Tumblr, Google+ och Twitter. Du kan också umgås med andra medlemmar och skapa din egen fans eller bara följa användare som imponera på dig med sina inspelningar. Den fria app kan du lyssna och dela så mycket som du vill utan någon prenumeration.

Alla ljud, Any Time

Alla offentliga ljudfiler är tillgängliga för användarna att strömma där du har en Internet-anslutning. Du kan utforska ljud från människor du följer eller söka efter något helt annat. Du kan använda programmet för att hitta inspiration, utforska något nytt eller ladda upp din egen mästerverk. Om du upplever problem med att lyssna på en fil, kan banan inte vara "appar aktiverade." Skaparna måste aktivera denna funktion för spår att spela på en mobil enhet.

Utforska en ny värld av ljud

Soundcloud ger konstnärer, lärare, journalister och författare ett sätt att dela projekt och idéer. Som ett resultat, Soundcloud-användare har tillgång till en helt ny värld av ljud gratis. Från strömmande media till att ladda ner filer för personligt bruk, kan användare hitta nya band, böcker, publikationer och podcasts att njuta och dela med vänner. Android app sätter Soundcloud på fingertoppen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com