Hur att installera ytterligare ljud i Logic Studio 9

August 21

Hur att installera ytterligare ljud i Logic Studio 9


Logic Studio är Apples flaggskepp ljudinspelning ansökan kan producera en hög kvalitet, avslutade låten, redo för radio airplay. Tillsammans med multi-track recorder och MIDI-sequencer, det finns en rad digitala instrument och effektapparater. Det finns också ett stort bibliotek av ljudsamplingar som kan släppas in låtar och åter lutande eller tids sträckt för att passa dem. Apple säljer också ytterligare samlingar av slingor som kan läggas till detta bibliotek.

Instruktioner

1 Starta Logic genom att klicka på "Platinum album" -ikonen. Skapa ett nytt projekt med hjälp av menyn "Arkiv". Klicka på "Ny ..." och välj en spara plats för den nya projektfilen. Som standard spara plats för ett nytt projekt fil är inne i "Musik" katalogen i en mapp som heter "Logic." Skapa en ny mapp för projektet genom att klicka på "Ny mapp" i det nedre vänstra hörnet av dialogrutan. Detta kommer att förhindra alla skapade ljudfiler från dumpas i rotkatalogen.

2 Klicka på "Media" -knappen i det övre högra hörnet, eller tryck på "M" för att öppna fönstret Media. Klicka på fliken webbläsaren i det övre vänstra hörnet av Windows Media och en standard filträd datorn öppnas. Navigera till platsen för de ljudfiler som du vill lägga till din Logic projekt med hjälp av filhanteraren.

3 Välj de filer du vill lägga till och dra dem till huvud ordna område i Logic. Du kommer att bli tillfrågad med en dialogruta som frågar om du vill skapa nya spår för att hysa de nya filerna. Överens om att skapa de nya kanalerna och de kommer att visas som varje ytterligare ljudfil importeras.

Tips

  • Enskilda ljudfiler kan importeras till Logic med "Arkiv> Importera ljud." Men eftersom den här filen endast tillåter tillsättning av en fil i taget, är mediebläddraren metoden mer effektiv för att lägga stora grupper av filer.
  • Kommersiellt köpta paket av loopar från Apple inkluderar ett installationsprogram verktyg som automatiskt lägger filer till mediebläddraren.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com