Hur fixar Outlook Word Editor som fryser

June 24

Hur fixar Outlook Word Editor som fryser


Om du har lite problem att förhindra Outlook ord redaktör från frysning, oroa dig inte. Du kan åtgärda problemet genom att följa några välplacerade steg. Du kan använda reparationsverktyget för att reparera fel i Outlook. Verktyget kommer också åtgärda eventuella datafilen om det visar sig vara skadad. Reparationsverktyg kommer även att ta reda på om strukturen av filen är hela. Om det inte är i ett stycke, kommer verktyget reparera faktiskt ändra runt filstruktur och bygga de delar som behövs för att få din Outlook e-post igång.

Instruktioner

1 Avsluta Outlook. Klicka \ "Scanpst.exe \." Detta ligger i enhet: \ Program \ Microsoft Office \ Office12.

2 I "Ange namnet på den fil du vill skanna \" rutan, ange namnet på PST-eller OST-fil som du vill kontrollera. Välj "Alternativ". Ange \ "Scan Log \" alternativ. Klicka det alternativ som du önskar. Klicka på "Start".

3 Du kommer att bli ombedd att påbörja reparationsprocessen om fel upptäcks när skanningen är klar. Backup filer produceras i reparationsprocessen. Det är möjligt att ändra standardnamnet och plats för säkerhetskopian. Mata in ett nytt namn i "Ange namn Backup File" rutan. Välj "Repair".

4 Välj "Mapplista" som finns i menyn "Go". Leta efter en mapp med namnet "Åter personliga mappar i mapplistan." Detta gäller Outlook "hittegods" mappar. Återvunna mappar är normalt tom. Men eftersom du nu att göra med en ombyggd PST-fil, kommer dessa mappar har alla återhämtat av reparationsverktyget objekt. Outlook e-postprogram inte längre frysa.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com