Som Apple Apps är 64 Bit?

February 1

Alla datorns operativsystem går från 32-bitars databehandling till 64-bit databearbetning. Applikationer med 64-bitars kod körs snabbare och presterar bättre än 32-bitarsprogram. Mac OS X är i färd med att gå över till 64-bitarsteknik. Apple gått de flesta av sina systemprogram till 64-bitars kod för lanseringen av Snow Leopard, version 10.6 av Mac operativsystem.

Safari

Apple webbläsare Safari, är ett system program i Mac OS X. Apple skrev Safari i 64-bitars kod för Snow Leopard. Förutom förbättringar allmänna prestanda, ökar 64-bitars kod motorns prestanda JavaScript med upp till 50 procent, enligt Apple.

Upphittare

Mac OS X-användare öppna program och hantera filer via Finder. Med lanseringen av Snow Leopard, var Finder omskriven i 64-bitars kod och erbjuder nu snabbare svarstider, enligt Apple.

QuickTime X

QuickTime X är Mac OS X program för att spela video. Det har också möjlighet att spela in video och ljud och konvertera mellan videoformat. Apple skrev QuickTime X i 64-bitars kod för lanseringen av Snow Leopard.

Post

Mac OS X program för e-post kallas Mail. Snow Leopard frisättning av operativsystemet Mac OS X innehåller en 64-bitars Apple Mail.

iCal

Mac-användare skapa kalendrar och schemahändelser med iCal. Apple skrev detta system ansökan som en 64-bitarsprogram för frisläppandet av Snow Leopard.

jag chattar

Chatprogram iChat kan Mac-användare att kommunicera med varandra i realtid. Apple skrev iChat att dra nytta av 64-bitars teknik med lanseringen av Snow Leopard.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com