Lägga till en CV Länk till Blogger

August 16

Lägga till en blogg länk till din CV kan bidra till att höja din professionella profil och öka din trovärdighet med läsarna. För maximal effekt, kanske du vill inkludera länken på framsidan av din blogg på Blogger så att det alltid är synlig för dina läsare. Blogger bloggar inkluderar en gratis gadget som låter användarna visa en lista med länkar på bloggens förstasida, tillsammans med andra prylar och navigationsobjekt.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Blogger-konto. Klicka på "Design" meny länken under titeln på bloggen som du vill redigera.

2 Klicka på länken "Lägg till en gadget" på den del av den sida där du vill visa länken till ditt CV. Detta öppnar "Lägg till en gadget" pop-up fönster som innehåller en fullständig förteckning över alla Blogger prylar.

3 Rulla ner på sidan för att lokalisera "Länklista" gadget. Klicka på knappen "Add" med "+" bredvid gadget titeln.

4 Ange en titel för gadget i "Titel" inmatningsfältet. Denna rubrik visas ovanför länken bloggens förstasida. Välj en koncis titel, såsom "Länkar".

5 Skriv in webbadressen för din online-CV i "New Site URL" rutan. Detta är webbadressen för den personliga webbsida eller fillagring webbplats som innehåller ditt CV.

6 Ange ett namn för länken i "New Site Name" inmatningsrutan. Välj ett beskrivande namn; till exempel, "Professional Resume" eller bara "Fortsätt."

7 Klicka på "Spara" längst ned i dialogrutan och klicka sedan på "Spara" längst upp på sidan. Detta lägger till gadgeten med din länk till bloggen.

Tips

  • Lägg till fler länkar till andra favoritwebbplatser eller dina sociala och affärsmässiga nätverk med länklistan gadget. Klicka på "Lägg till länk" i länklistan konfigurationsfönster varje gång du vill lägga till en ny länk. Välja att sortera dina länkar i alfabetisk ordning eller omvänd alfabetisk ordning genom att välja relevant alternativ från "Sort" listrutan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com