Hur till Redigera PNG Med Coreldraw

May 29

PNG-bilden filformat är ett rasterformat, vilket innebär att färginformationen för varje pixel i bilden lagras i filen. Däremot, vektorbaserade bildformat lagringsinstruktioner visar vektorgrafik redaktörer som Coreldraw hur man dra linjer och former i en bild. Kort sagt, vektorbilder är som programmeringsinstruktioner medan rasterbilder är som databaser. Eftersom Coreldraw är vektorbildredigerare, sin verksamhet för redigering rasterbilder som PNG är begränsade. Men om du konvertera rasterbilden till en vektor en, kan du redigera den konverterade bilden. Alternativt kan du redigera PNG-filen direkt med foto Paint medföljer Coreldraw.

Instruktioner

raster Redigera

1 Klicka på "Arkiv" -menyn "New" för att skapa en ny duk och sedan klicka på "Importera" kommandot i menyn "File".

2 Navigera till och dubbelklicka på PNG-filen som du vill redigera. Dra musen över duken att definiera området PNG-bilden kommer att uppta. Coreldraw kommer att fylla regionen som ni drog med bilden.

3 Klicka på bilden och dra för att ändra sin ståndpunkt på duken. Dra en av de fyrkantiga handtagen gränsar bilden för att ändra bildens storlek. Klicka på bilden igen för att komma rotation läge och sedan dra ut på en böjd handtag på bildens hörn för att rotera bilden.

4 Klicka på "Redigera Bitmap" knappen ovanför arbetsytan för att berätta Coreldraw du vill redigera de enskilda pixlarna i PNG-bild. Programmet kommer att ta fram foto Paint.

5 Klicka på Foto Paint pensel ikon från sin verktygspaletten och dra över bilden för att ändra dess färg. Klicka på verktygspaletten för suddgummi ikonen och sedan dra över bilden för att radera. Fyll i ett område som har en enda färg på följande sätt: Klicka på verktygspaletten målar hink ikonen och sedan dubbelklicka på verktygspaletten botten färgruta. Klicka på "Redigera", klicka en färg och klicka sedan på "OK". Klicka med musen på området för att fylla den med den färg du har valt.

vektor Redigera

6 Klicka på "Arkiv" -menyn "New" för att skapa ett nytt dokument för att rita eller importera en bild. Klicka på "Arkiv" menyn "Import" kommandot och sedan navigera till och dubbelklicka på PNG-filen som du vill redigera.

7 Dra över duken att placera PNG-bild på duken och sedan klicka på "bitmappar" menyn "Quick Trace" -kommandot, som skapar vektorformer från raster former. Högerklicka på bilden och klicka på "Dela upp" för att göra individuella formen redigerbar.

8 Klicka på ikonen verktygspaletten formad som en pil med en kurva för att ange läget för redigering av vektorer.

9 Klicka på en av handtagen (kallas en nod) av en av vektorformer och sedan dra för att ändra noden position. Detta ändrar formen innehållande den noden.

10 Tryck på mellanslagstangenten för att mata in "Pick" läge och sedan dra en vektorform att ändra sin ståndpunkt.

11 Klicka på "Arkiv" menyn "Save" kommando och skriv ett filnamn i fältet "Namn" textrutan. Klicka på "OK" för att spara bilden i Coreldraw s vektorbaserade format.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com