Varför min USB Flash Drive emot fel i Win7?

August 2

Varför min USB Flash Drive emot fel i Win7?


Om filerna inte kan skrivas till eller läsas från ett USB-minne med framgång kan flash-enheten har skadats och måste bytas ut. Ett USB-minne fel i Windows 7 kan ha flera orsaker.

Flera operativsystem

En enhet som har använts med flera operativsystem (t.ex. XP och Vista) och flera plattformar (t.ex. Windows och Mac) kan producera felmeddelanden och en uppmaning att köra en scan på enheten. En formatera är vanligtvis krävs för att åtgärda problemet.

oförenligt Hårdvara

Äldre USB-enheter kanske inte är kompatibla med Windows 7. Kontrollera tillverkarens webbplats eller Windows 7 sidor på Microsofts webbplats för att kontrollera kompatibilitet - en programuppdatering kan vara tillgängliga från endera källan som kan få enheten arbetar (prova att söka efter den enhet modellnumret för att hitta relevanta nedladdningar).

Andra problem

Ett brett spektrum av frågor kan påverka USB-enheter, från fysisk skada på motstridiga hårdvara. Gå igenom "maskinvara och enheter" felsökare i Windows 7, ladda ner den senaste firmware-uppdateringar och drivrutiner för enheten och ditt moderkort, och söka på Microsofts supportwebbplats för att få hjälp om det specifika felmeddelandet som är visas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com