En jämförelse av Lightroom till Photoshop Elements

March 26

En jämförelse av Lightroom till Photoshop Elements


Om du vill köpa fotoredigeringsprogram från Adobe, har du flera alternativ. Tänk på din primära användningen av ett fotoredigeringsprogram innan de köper antingen Adobe Photoshop Lightroom eller Photoshop Elements.

Fungera

Adobe Photoshop Lightroom erbjuder användarna ett sätt att organisera och redigera bilder, medan Photoshop Elements är en mindre komplicerad version av Adobe Photoshop, branschstandard rasterbaserade bildbehandlingsprogram, som riktar sig till icke-professionella användare. Element kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive att skapa grafik och redigera fotografier, medan funktionaliteten hos Lightroom är begränsad till den senare.

Funktioner

Använda Adobe Photoshop Lightroom, kan du sortera och organisera fotografier på flera hårddiskar. Lightroom kan du också utföra en del fotoredigering, även om du bara kan använda effekter på hela bilden. Med Adobe Elements, kan du använda effekter att bara en del av en bild i tillägg till andra funktioner, till exempel lager bildredigering.

överväganden

Om du har en hel del fotografier och vill ha en produkt för att sortera bilder och tillämpa grundläggande effekter, är Lightroom ett effektivt alternativ. Även Photoshop Elements inte ett sätt att sortera igenom en stor mängd bilder, har det många fler fotoredigeringsfunktioner. Element kan vara bättre lämpade för dina behov om du vill göra något annat bildredigerings utöver grundläggande funktioner.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com