Talsyntes program

March 27

Talsyntes program


Kanske den mest kända syntetisk röst är att den berömda fysikern professor Stephen Hawking, och även om moderna talsyntesprogram har nu realistiska mänskliga röster, har han valt att stanna med datorn röst som är omedelbart igenkännlig som hans. Talsyntes program omvandlar text till tal och kan vara användbara för personer med nedsatt syn, som att lära sig ett språk, eller helt enkelt för att lyssna på ett dokuments innehåll.

Text till tal talsyntes 5,0

Med 18 olika röster, rörlig tal hastighet och ton, animerade figurer berätta text och enkla att använda gränssnittet denna röst synthesizer är lämplig för användning som ett lärande verktyg för barn. Kompatibilitet med Microsoft Word, text och PDF - Portable Document Format - dokument ökar flexibiliteten. Text omvandlas till tal kan sparas som en wave-fil, som är användbar för att granska innehållet i dokument som ljud på enheter där programvaran inte är installerad.

Textaloud

Textaloud kan konvertera e-post och webbsidor till tal, vilket gör det ett lämpligt program för att hjälpa synskadade. Text och PDF-dokument kan också omvandlas och sparas för att användas på iTunes-kompatibla enheter. Mer än tjugo språk stöds med alternativet AT & T Natural Voices; varje röst är tillgänglig som en tilläggsköpeskilling och liknar mänskligt tal.

A1 SpeechTRON

Klistra in text i textfönstret och A1 SpeechTron kommer att läsa det högt för dig. Kompatibel med alla Windows-plattformar och Microsoft SAPI - Speech Application Programmering Interface - röster. Elektroniska böcker, e-post och dokument kan alla omvandlas till tal, med variabel hastighet och ton. Dess realistiska kvalitet talsyntes gör programmet användbar vid språkinlärning miljö.

Acapelas text-till-tal

Femtio röster och tjugofem språk möjliggör Acapela att anpassas till dina behov. Förutom att konvertera textdokument till tal, kan Talsyntes används för framställning av ljudfiler och projekt röst integration, såsom automatisk samtalshantering, vilket gör denna produkt lämplig för företagskunder. Du kan även spela in en vald röst som ska användas inom synthesizer motor, vilket ger dig en unik ljud identitet.

Mångordig

En gång installerat, kan du konfigurera Verbose programvara för att läsa text på att trycka på en tangent, som du väljer, på tangentbordet. Verbose kan förvandla en text på skärmen i tal och låter dig spara ljudet som en mp3-fil för användning på andra enheter; Det låter dig spela in tal för användning på interaktiva telefonsystem. Kompatibel med Microsoft Explorer och Outlook, webbsidor och e-post kan läsas högt liksom text i de flesta andra dokumentformat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com