Hur man gör GIF bilder i Photoshop CS3

March 29

Använd Adobe Photoshop CS3 att spara bitmap, gråskala, indexerade färger eller RGB-bilder som ett grafiskt Interchange Format-fil (GIF). GIF-bilder innehåller upp till 256 färger i ett okomprimerat format. CompuServe introducerade GIF-format i slutet av 1980-talet, och det är fortfarande en av de vanligaste filformat. På grund av gränsen för antalet färger, folk sällan använda GIF-format för foton. Emellertid är GIF-format som vanligen används för små bilder och navigeringsknapparna på nätet.

Instruktioner

1 Öppna menyn "Arkiv" i Photoshop CS3 och välj "Spara som". Välj en spar plats för filen och ange ett namn.

2 Ställ in "Format" i rullgardinsmenyn till "CompuServe GIF."

3 Tryck på "Spara" -knappen. Om bilden använder RGB-färgprofil, kommer "Indexerad färg" fönster visas på skärmen. Justera "indexerad färg" inställningar om så önskas, och klicka på "OK". GIF kan innehålla upp till 256 indexerade färger för att säkerställa en liten filstorlek - ändra indexerade färginställningar kan du välja vilka färger är en del av GIF. Standardinställningen är bra för de flesta ändamål.

4 Välj om du vill att filen ska använda "Normal" eller "Interlaced" rad order. Inställningen "Normal" innebär att GIF kommer att visas i ett webbläsarfönster när nerladdningen är klar. Inställningen "Interlaced" innebär att en lågupplöst version av GIF visas medan filen hämtas. Medan interlacing ger intryck av att nedladdningen tar mindre tid, faktiskt ökar storleken på filen.

5 Tryck på "OK" för att skapa GIF-bild.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com