Hur konvertera WMA till PCM

May 23

Hur konvertera WMA till PCM


Konvertera Windows Media Audio (WMA) filer till Pulse format Code Modulation (PCM) kan du skriva dessa filer direkt till en ljud-CD för uppspelning på CD-spelare som inte känner igen WMA-filer. Men det finns andra skäl att konvertera WMA till PCM, eftersom PCM används också av Windows för att stödja WAV-format. Du kan skriva filer direkt till en PCM-format och en CD med infödda Microsoft Media Player, utan att omvandla en WMA-fil till PCM / WAV-fil, är en tredje part program som t.ex. webb-baserade verktyg som tillhandahålls av Media.io krävs .

Instruktioner

Skriv direkt till ljud-CD

1 Starta Windows Media Player och klicka på "Burn" och välj "Audio CD".

2 Sätt in en tom CD-skiva i CD-brännare. Stäng "Auto Play" i dialogrutan som visas när Windows upptäcker en ny skiva i enheten.

3 Använd filen navigator för att hitta de musikfiler som du vill bränna till CD och dra dem till "Burn List" fönster i Windows Media Player. När du drar filer, märker gröna stapeldiagram under cd-ikonen längst upp i "Burn List." Denna graf visar hur mycket utrymme du har kvar på ljud-CD.

4 Klicka på "Start Burn" alternativet längst upp till vänster på "Burn List" fönstret för att skapa din cd.

Konvertera WMA till WAV använder Media.io

5 Starta din webbläsare och navigera till Media.io. En länk till denna webbplats finns i avsnittet "Resurser" i den här artikeln.

6 Klicka på "Välj fil" i fönstret och navigera till WMA-fil du vill konvertera.

7 Klicka på WAV val för att säkerställa din fil konverteras till WAV-format.

8 Klicka på "Covert" -knappen, som kommer att ladda upp din valda WMA-fil. När filen konverteras, får du en "Download" knappen som också kommer att omfatta storleken på filen i MB. Klicka på "Download" och spara konverterade filen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com