Hur varp text i Photoshop CS3

September 21

Oavsett om du har använt en skrivmaskin, ordbehandlare eller till och med den gamla skolan styrde anteckningsblock och penna, du van att se text visas i en rak linje från vänster till höger. Med Adobe Photoshop CS3, det finns ingen "rätt" sätt att skriva. Istället dra nytta av grafikprogram verktyg för att helt varp text från höger till vänster, upp och ner och även förvränga det som en funhouse spegel.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop CS3 och klicka på menyn "Arkiv". Välj "Ny". Skriv "WarpedText" i "efternamn". Ställ in dimensioner för skeva textrutan i "Bredd" och "Höjd" lådor, såsom "4" för varje. Välj "inches" från rullgardinsmenyn. Klicka på "White" från menyn "Bakgrund Innehåll" och klicka på "OK" -knappen. En vit arbetsområde visas.

2 Klicka på "Typ" verktyg, "T" på "Verktyg" paletten. Välj ett teckensnitt, teckenfärg och textstorlek i verktygsfältet längst upp i arbetsområdet.

3 Klicka på "WarpedText" rutan och skriv texten böjs. Klicka var som helst i den grå Photoshop utrymme att ställa in text.

4 Högerklicka på den nya textlagret i "Lager" paletten och välj "Rastrera Type." Ingenting förändras på själva arbetsytan.

5 Dra ner menyn "Redigera". Klicka på "Transform." Klicka på "Warp." Texten är omgiven av ett rutnät av nio rutor med tydliga rutor i hörnen och fasta kulor i mitten.

6 Dra något av kulorna uppåt, nedåt, in, ut eller någon annan riktning för att tänja text. När du är nöjd med textens skev utseende genom att trycka på "Enter" för att ta bort gallret och ställ in varpen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com