Laser Cutter Felsökning

September 19

Laserskärare används av designers och tung industri att etsa mönster i material. I designvärlden, kan laserskärare ta unika mönster som på en dator och skär dem i läder eller andra mjuka material. I industriella verk, kan laserskärare etsa mönster eller motiv i kretsar och metaller. I båda fallen, det finns gemensamma felsökningsmetoder om något går fel.

Dålig Letter Kvalitet

En av de vanligaste problemen med laserskärare är dålig brev kvalitet. Om du upplever det här problemet, rengöra linsen och speglar av laserskärare. Placeringen av dessa delar kommer att variera beroende på vilken modell av skär, så kontrollera underhållsmanual. Kontrollera rälsen för skräp och smuts, vilket gör att skär att köra långsamt eller grovt. Titta att se att laserspegeln är tight i linsvagnen; en lös lins kommer att orsaka en suddig snitt.

ingen Burn

Om laserskärare rör men inte skära materialet, se till att du har matat in rätt inställningar för det material du vill klippa. Om materialet är för tjock för att fastställa, kommer lasern inte bränna material. Kontrollera också om linsen är ren. Om den är suddig, kommer lasern inte att kunna skära materialet. Om linsen är ren, använda laserskärare programvara för att kontrollera att skär är ordentligt fokuserad på materialet.

laser Fryser

Om laserskärare fryser, avsluta program du använder för att använda den. Stäng av laserskärare, sedan dra ur strömsladden och koppla loss kablarna laserskäraren till datorn. Anslut dem igen, och starta programmet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com