Så här öppnar Ramar i PSP 9

May 27

Så här öppnar Ramar i PSP 9


Paint Shop Pro (PSP) 9 möjliggör grafiker eller fotografen att skapa en mängd olika projekt med hjälp av digitala bilder på en dator. När du utforskar denna programvara, en sak du kanske märker snabbt är insamling av utsmyckningar som tillhandahålls inom det program som du kan använda för att förbättra dina bilder. Öppna tavelramar i PSP 9 och välja en lämplig ett för att rama in digital bild.

Instruktioner

1 Öppna Paint Shop Pro 9.

2 Klicka på "File" och sedan "Öppna" för att öppna en digital bild i PSP-programmet. Navigera till den plats där du lagrar digitala bilder på datorn och markera den bild du vill öppna. Klicka på "Öppna" för att öppna bilden.

3 Välj "Bild" fliken högst upp på arbetsytan och välj sedan "Picture Frame" från rullgardinsmenyn.

4 Klicka på pilen bredvid "Välj en bildram Style" för att öppna ett urval av bildramar som du kan välja. Bläddra igenom de tillgängliga tavelramar för att hitta en du vill använda.

5 Välj en bildram genom att markera den och sedan klicka på "OK". Du kommer att se ramen omedelbart visas runt din digital bild. Om du bestämmer dig för en annan ram, klicka på "Ångra" (pil högst upp på arbetsytan) och välj en annan ram.

6 Spara inramade bilden genom att klicka på "File" och sedan "Spara som". Namnge bilden ett nytt namn och klicka på "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com