Hur att dölja en Ethernet-kabel

March 30

Hur att dölja en Ethernet-kabel


Ethernet sladdar överföra data från en del av utrustningen till nästa. Den levereras i en mängd olika färger, såsom svart, medan gul och även grönt. Problemet med Ethernet sladdar ligger i den mängd som krävs för ett trådbundet Internet. En Ethernet-kabel kan sträcka sig över 50 fot för att ansluta modemet till datorn. Lägga till mer än en dator och sladdar kors varje rum. Sladden kan orsaka problem med säkerheten och distrahera från inredningen. Dölja kabeln är den enda utvägen, om du byter från ett trådbundet till trådlöst nätverk. Innan beslut fattas om hur att dölja sladden, planera kabelns väg genom huset.

Instruktioner

1 Skapa ett hål i golvet bredvid modemet och / eller en router. Anslut ena änden i lämplig enhet och trä Ethernetkabeln genom hålet. Skapa ett andra hål i närheten av datorn. Sätt sladden upp genom golvbrädorna och anslut den till datorns baksida.

2 Kör Ethernet sladden längs väggen. Dölja sladden genom att välja en färg som matchar mattor och möbler. Använd elektrisk eller målare tejp för att fästa den. Båda banden kommer i en mängd olika färger för att blanda det i inredning och säkra sladden säkert av gångbanor. Remsor av krok och ögla skulle fungera lika bra. Cord täcker komma i en mängd olika färger och kan dölja Ethernet-kabel genom att blanda in i golv och skydda den från gångtrafik.

3 Täck sladd med en matta eller plats möbler framför det.

4 Dölja sladden genom att linda in en dekorativ del, såsom en gryta, plast garn dispenser, i en fotpall eller annan behållare liknande möbler. Använd andra fästen, såsom kardborreband, för att säkra sladden och / eller behållaren. Använd lim för att fästa sladden på baksidan eller botten av en stor bit av möbler.

5 Ändra den befintliga sladden till en kortare. Kortare sladdar kan döljas mer effektivt än längre sådana eftersom korta sladdar har inga spolar och mindre längd att dölja.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com