Hur man kan bli av e-postmeddelanden från Postmaster

March 12

Hur man kan bli av e-postmeddelanden från Postmaster


Ta emot en flod av e-post från "postmaster" är dåliga nyheter. Det innebär att din e-postadress har skördats av hackare. Dessa hackare använder din e-postadress som "svara" och skicka ut skräppost, massmail och skräppost. När e-postadressen de skickar till har upphört, sänder postmästaren ett automatiskt meddelande till "svara på" adress - er. Det är därför du får e-post från postmästaren. Vidta åtgärder för att både stoppa e-postmeddelanden och förhindra att hackare från att använda din e-postadress igen.

Instruktioner

1 Markera alla e-postmeddelanden från postmästare som spam. Detta kommer att bidra till ditt e-postprogram att erkänna dessa e-postmeddelanden som skräppost och placera dem direkt i din skräppostmapp. Ta bort din skräppostmapp för att frigöra utrymme.

2 Pension den e-postadress som tar emot postmaster e-post - åtminstone tillfälligt.

3 Ge dig själv mer än en e-postadress. Använd en för personlig e-post, en för företag e-post och andra för andra ändamål kan du tänka dig. Detta är ett litet skydd; Om en av dessa adresser börjar bli postmaster e-post, påverkar det mindre av din e-postlistor.

4 Köp en brandvägg eller annan säkerhet för din dator. Ett bra säkerhetsprogram systemet kommer att hindra spammare från att komma åt dina e-post och adresslistor. Varumärken allmänt tillgängliga inkluderar Norton, McAfee, Symantec och Panda.

5 Akta gratis nedladdningar. Köp en ansedd säkerhetsprogram från ett företag som har objektiva omdömen från flera källor.

Tips

  • Green AV är ett virus som maskeras som en gratis antivirus nedladdning. Det kommer att radera hårddisken.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com