Hur man gör adressetiketter och vykort från Typing hemma

July 29

Hur man gör adressetiketter och vykort från Typing hemma


Tillbaka i dagarna av skrivmaskiner skapar adressetiketter, kuvert och vykort var relativt okomplicerad. Du laddade bara de vykort, kuvert eller etiketter i skrivmaskinen, maskinskrivna informationen och skickas ut dem. Nuförtiden få människor har skrivmaskiner, och många av har aldrig ens använt en skrivmaskin. Lyckligtvis kan skrivare utföra alla de funktioner som skrivmaskiner används för att utföra.

Instruktioner

utskrift Vykort

1 Öppna ordbehandlingsdokument och klicka på menyn "Verktyg". Välj "kuvert och utskick" från menyn och sedan "Kuvert och etiketter."

2 Klicka på fliken "Kuvert" och klicka på avsnittet "Kuvert" på undersidan av skärmen. Välj den storlek som bäst stämmer överens med storleken på dina vykort. Om det inte finns någon liknande storlek på listan välj "Anpassad storlek" i menyn och skriv exakta mått vykortet.

3 Skriv in adressen i adressfältet. Kontrollera att adressen är fullständig och korrekt.

4 Ta bort allt papper från pappersfacket och hitta kuvertfacket. På de flesta skrivare kuvertfacket ligger på toppen av eller insidan av pappersfacket.

5 Sätt in vykortet i kuvertfacket och justera styrskenorna så att de ligger an mot sidorna av kortet. Klicka på "Skriv ut" knappen på ordbehandlingsprogrammet för att skicka adressen till vykortet.

Skriva ut etiketter

6 Öppna ditt ordbehandlingsprogram och klicka på menyn "Verktyg". Välj "Brev och utskick" från listan och sedan "Kuvert och etiketter."

7 Klicka på fliken "Etiketter" och skriv dina adressuppgifter i avsnittet "Adress". Klicka på avsnittet "Etiketter" på skärmen för att se en lista över tillgängliga etiketttyper.

8 Läs rutan etiketter och hitta etiketten nummer eller artikelnummer. Välj motsvarande etiketten från listan i din ordbehandlare. Klicka på "Nytt dokument" knappen för att öppna etiketterna som ett nytt dokument.

9 Fyll på etiketterna i skrivaren och klicka på menyn "Arkiv". Välj "Skriv ut" för att skicka etiketterna till skrivaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com