Hur man köper Skype VoIP

March 4

Skype är en innovativ VoIP produkt som tillåter användare att ringa gratis telefonsamtal till alla andra Skype-användare över Internet. Den grundläggande VoIP-tekniken är liknar andra VoIP-tjänster förutom att den här tjänsten är tillgänglig gratis. Det är begränsat till Skype-användare, men det finns en avgift / avgift om samtalen görs på vanliga telefoner. En annan aspekt är att det kräver att du ladda ner sin egen programvara och du kan ringa samtal med minimikrav utrustning.

Instruktioner

1 Besök Skypes webbplats (se länken nedan) och lära sig mer om den programvara och tjänster som tillhandahålls av Skype.

2 Klicka på "Ladda ner Skype" länken. Ladda ner mjukvaran på datorn och installera den. Proceduren är enkel och du bör ha några problem att få programmet igång.

3 Logga in på Skype-systemet. Ange viktig kontoinformation och logga in på ditt Skype-konto. Härifrån kan du ringa till vanliga telefoner samt andra Skype-användare. Samtal till vanliga telefoner kräver att du köpa kredit.

4 Kontrollera priser för att ringa nummer i olika länder. På webbplatsen, lokalisera fliken "Telefon-". Klicka på den och lära sig mer om samtalspriser för olika länder.

5 Klicka på "Köp Skype-kredit." Du kan köpa en kredit beroende på din kallelse behov. Till att börja välja så lite som $ 10. Detta gör att du kan uppleva röstkvaliteten på de samtal du ringer.

6 Klicka på "Shop" -fliken. Accessorize din Skype-upplevelse genom att köpa tilläggsprodukter såsom Plantronics headset, Cyberphone K, trådlös Olympia dubbla telefon och mycket mer. Du kan köpa dessa produkter från Skypes webbplats och väljer att betala med kreditkort eller PayPal.

7 Köpa ytterligare funktioner för att maximera din Skype ringer upplevelse. Utforska betald funktionsalternativ såsom SkypeOut (gör det möjligt att ringa till vanliga telefonnummer), Skype Voicemail, SkypeIn (kan du ta emot samtal från vanliga telefonnummer) och Skype SMS (gör det möjligt att utbyta korta meddelanden). Betala separat för varje funktion använder ett kreditkort.

Tips

  • Se till att du har möjlighet att använda Skype använder operativsystemet för den enhet som du installerar det på. För närvarande är Skype för Windows 2000, XP, Pocket PC, Mac OSX och Linux.
  • Koppla inte från din befintliga telefonlinje, eftersom Skype inte kan användas för akut uppringning såsom 911. Därför är det inte en telefonutbytesservice.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com