Hur bädda en Song i e-post

March 1

Hur bädda en Song i e-post


E-post är ett snabbt och bekvämt sätt att dela låtar med vänner och familj. Men att skicka musikfiler som bilagor kan använda upp en hel del bandbredd. Med hjälp av HTML-kommandon, kan du bädda in låtar i din e-post, där mottagaren sedan kan spela i andra änden. Du kan bädda in de flesta typer av musikfiler, men du måste se till att filen är i ett format som mottagaren kan spela på sin maskin.

Instruktioner

1 Öppna ett nytt tomt e-post och se till att fönstret är kompatibel med HTML. Om din e-postleverantör använder Windows som stöder rik text som standard, kan du behöva hitta den inställning som kommer att förändra e-postformuläret tillbaka till vanlig text och tillåter dig att infoga HTML-kommandon.

2 Klistra in följande kod i e-postmeddelandet efter <body> taggen:

<Embed src = "songtitle.mid" AUTOSTART = FALSKT LOOP = FALSKT WIDTH = 145 HEIGHT = 55 align = "center">
</ Embed>

3 Ersätt "songtitle.mid" med webbadressen där din MIDI Song lagras.

4 Ändra värdena efter "WIDTH" och "höjd" för att ändra storleken på den inbäddade bilden eller låda som innehåller länken till den låt du skickar.

5 Ändra "Autostart" och "loop" värden beroende på om du vill att låten att starta automatiskt när mottagaren öppnar e-post, och om du vill att det ska stanna vid slutet eller spela på en kontinuerlig slinga. Mata in "false" efter varje funktion förhindrar dessa saker från att hända, medan "SANT" gör det möjligt för dem att hända.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com