Vad är Office Project 2007?

January 10

Vad är Office Project 2007?


Projektledning är en viktig affär fungerar i verksamheten och kontroll av resurser. Programvaran Project 2007 har utformats med denna affär fungerar i åtanke. Microsoft Office Project 2007 hjälper projektledare schema ett projekt, övervaka resurser som tilldelas mot projektet och uppskattning uppgift varaktighet för varje aspekt av projektet. Programvaran ställer alla dessa verktyg på ett ställe för enkel projektledning.

mjukvaru Basics

Mjukvaran gör det möjligt för användaren att mata in information om projektkostnader och varaktighet i en databas. När uppgifterna förs in, Project spårar förändringar och justerar relaterade funktioner för att tillgodose förändringar i tidsfrister och genomföra uppgifter. Project 2007 använder samma tangentfunktioner som andra Microsoft 2007 program.

Användningsområden för Project 2007

Kapitalplaneringsprojekt kräver omfattande finansiella och mänskliga resurser. Projekt programvara gör det möjligt chefer och beslutsfattare för att uppskatta uppgift löptider och om finansiella resurser för pågående projekt.

Användbara tips och Tutorials

Med hjälp av programvaran kräver viss kunskap om kalkylblad och databasfunktionalitet. Instruktioner och hjälp tips för Project finns på Microsoft Office webbplats (se Resurser).


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com