Hur man skapar en identitet i Outlook Express

May 1

Hur man skapar en identitet i Outlook Express


I äldre versioner av Outlook Express, var användare åtskilda av separata användarprofiler. Från och med Outlook Express 5, var den här inställningen ändras till "identiteter". Det används för att lagra information om en person som använder programmet, såsom hans namn och e-postkonto. En identitet kan skyddas med lösenord för att ge en högre nivå av sekretess om mer än en individ använder Outlook Express på en dator.

Instruktioner

1 Klicka på "File" i verktygsfältet. Musen över "identiteter" och välj "Lägg till ny identitet."

2 Skriv in ditt namn i rutan.

3 Välj "Kräv lösenord" rutan under "Skriv ditt namn" form. Du kommer att bli ombedd att välja ett lösenord som du väljer. Efter att ha fyllt i ditt lösenord, klicka på "OK".

4 Klicka på "OK" -knappen för att skapa din identitet.

Tips

  • När du har skapat ditt nya identitet, kommer en skärm att dyka upp som frågar om du vill logga in på ditt nya identitet konto. Om du väljer "Ja" blir du ombedd med en låda som frågar efter lite information om användaren av identitet. Du kommer att bli ombedd att ange ditt visningsnamn, e-postadress och e-postservern information. Se din e-postleverantör för mer information om e-postservern.
  • Du kan växla identiteter med hjälp av Outlook Express genom att välja "Växla identitet" under "File" -fliken i verktygsfältet. Du måste välja den identitet som du vill logga in som. Ett lösenord kommer att krävas för identiteter som är lösenordsskyddade.
  • Om du vill ställa in din nya identitet som din "Main" identitet på Outlook Express, gå till "Växla identitet" alternativ under "File" -fliken. Klicka på "Hantera identiteter." Välj identiteten som du vill göra ditt huvudkonto och markera rutan bredvid "Ange som standard." Klicka på "OK."

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com